Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd

Новини

Всичко, което трябва да знаете за хартия за пренос на топлина
Време за освобождаване: 2022-12-08 15:32:22  Хитове: 13

customized артикулите са се превърнали в огромна тенденция. Всички обичаме да персонализираме всичко, което можем с имената си или да персонализираме продукти, за да съответства на нашите личности. Хартия за пренос на топлина ви позволява да създавате персонализирани дизайни на плат, като t-shirts с вашия дом, мастиленоструен принтер и ръчно желязо. 


Какво е топлопредаване?

Think от хартия за пренос на топлина Като тип стикер за плат, можете да отпечатате всеки дизайн върху хартията с домашния си мастиленоструен принтер и след това да го приложите върху тъкани със 100% естествено съдържание. Хартията разполага със специална технология за пренос на топлина, която използва топлина, за да сключи вашия отпечатан дизайн към вашата тъкан, като я натиска с топлинна преса или ръчно желязо.


какво можете да проектирате и персонализирате с топлина Прехвърляне на хартия? 

you можете да отпечатате всичко върху хартията като изображения, цитати, поговорки, имена и след това да я приложите към 100% естествени материи. Персонализирайте якета, качулки, ризи, панталони, чорапи и толкова много други предмети. Можете да използвате хартия за пренос на топлина на всяка естествена материя за всеки повод. 


maybe Имате ли дете в спорт? Спортните майки обичат да правят ризи, показващи подкрепа за любимия си спортист и неговия екип; След това ние сме техният вентилатор номер 1 сега и винаги!/


Кой е най -добрият тип плат, който да се използва с хартия за топлопреминаване?

you трябва да прехвърлите върху плат, който съдържа 100% естествени влакна. Например коприна, бельо или памук. Хартията за пренос на топлина няма да работи добре върху полиестерни тъкани или тъкани с еластично съдържание, като Lycra или Spandex смеси. Не забравяйте да предварително

wash вашата тъкан, преди да се възползвате, за да избегнете разтягане, след като прехвърлянето е слято. След като тъканта ви е чиста и суха, дайте му бързо желязо, преди да нанесете хартията за пренос на топлина. Чудите се как да намерите състава на съдържанието на вашата тъкан? Просто намерете етикета на тъканта върху дрехите и той ще ви каже композицията, например 100% памук или 100% бельо.- 


Каква е разликата между прозрачната и бялата хартия за пренос на топлина?\\ не са два вида хартия за пренос на топлина: прозрачна хартия за пренос на топлина за леки тъкани и бяла хартия за пренос на топлина за тъмни тъкани. върху бели тъкани; Въпреки това, той може да се приложи и върху други много светло оцветени тъкани. Прозрачната хартия за пренос на топлина е много тънък и прозрачен филм. Когато се прилага върху оцветени тъкани, цветът на тъканта показва през прозрачния филм за пренос на топлина.


white топлопредаване се използва при нанасяне на тъкани с по -тъмно оцветене. Бялата трансферна хартия е тънка непрозрачна бяла. Когато се прилага върху оцветени или тъмни тъкани, непрозрачният бял трансфер предпазва цветовете на тъмната тъкан да се показват през трансфера.

 


hen, когато използвате бяла хартия за топлопреминаване, е важно да се отреже възможно най -близо до изображението. Причината е, че всяко бяло, оставено около изображението, ще бъде видимо, след като топликацията натиснете трансфера си. За най -добри резултати се препоръчва да се използва режеща машина като силует камео или крик.


khen Използване на прозрачна хартия за топлопреминаване, все пак препоръчваме да режете възможно най -близо до изображението. Отново използването на машина за рязане като силует или Cricut ще осигури най -прецизните разфасовки. Въпреки това, можете да изрежете ваденките си на ръка, като използвате и ножици.


is по -добре да използвате топлинна преса или ръчно желязо, за да нанесете топлопредаването?


both методите ще работят. Препоръчваме топлинна преса за най -добри резултати, защото тя произвежда постоянно налягане и дори топлина. Въпреки това, топлинната преса не е необходима. Много хора избират да използват желязото си с дрехи. Нашата хартия за пренос на топлина е чудесна за начинаещи крафтъри чак до усъвършенстван крафтер.

 

we препоръчва да експериментирате с малък

cut от хартията на скрап от естествена тъкан, за да тествате The Температура на топлината и налягане на ръката ви на желязо или топлинна преса. Имаме пълни инструкции за това колко време да натиснете вашия дизайн в раздела ни с инструкции. Щракнете тук за прозрачни инструкции за пренос на топлина или тук за инструкции за бели топлопреминаване. 


-do Трябва да отразя изображение Хартия ще трябва да огледате изображението си, тъй като отпечатаната страна на етикета ще бъде поставена върху тъканта, с която работите. При нанасяне на ясната хартия за пренос на топлина, подложката остава, докато топлопредаването не бъде приложено. Ако обаче използвате бяла хартия за пренос на топлина, няма да е необходимо да отразявате изображението си, тъй като отпечатаната страна на вашия Decal ще бъде изправена нагоре, когато прилагате към тъканта, с която работите. Друго нещо, което трябва да запомните, когато работите с бяла хартия за пренос на топлина, е, че ще премахнете подложката от отпечатания декол, преди Хартия за отпечатване на? Ако обаче получите пакет хартия за пренос на топлина, която няма синя решетка на гърба, ще потърсите копринената матово покритие. Копринената матово покритие ще бъде предната част на хартията и страната, на която ще отпечатате изображението си. Другата страна ще има лъскав почти лъскав поглед към него. Това ще показва, че това е гърба на хартията за пренос на топлина и няма да бъде страната, на която отпечатвате. 


good късмет!

предишен: Каква е разликата ...

Следващия: No