Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd

Новини

Фактори, които трябва да се вземат предвид, преди да закупите ясна трансферна хартия
Време за освобождаване: 2022-12-08 14:48:04  Хитове: 3

1. Having Мастилемен принтер

it би помогнал, ако имате или мастиленоструен принтер, или лазерен принтер за clear Transfer Papers to работа. Тези документи за пренос на топлина работят с всеки от двата принтера. Така че, ако притежавате мастиленоструен принтер, имате нужда от мастиленоструйна хартия за пренос на топлина, докато ако имате лазерен принтер, ще ви е необходима лазерна хартия за пренос на топлина.

if Не сте сигурни дали вашият принтер е или мастиленоструен, или лазер , можете да използвате няколко начина за потвърждаване. В повечето принтери ще намерите името на модела на етикет, показан на повърхността му. Някои принтери посочват името му, ако то' s лазер или мастиленост. Да предположим, че вашият принтер не е посочен като лазер или мастиленоструен; Можете да сканирате външността му, за да потвърдите името му на модела. Ако можете да го видите' s екстериор и все още не' не получавате името на модела, можете да google номера на модела и да получите точния модел, с който работите.

another начин, който можете да използвате За да определите дали вашият принтер е лазер или мастиленоструен, е да отворите принтера си и да видите дали вътре има патрони или тонери за мастило. Касетите с мастило са малки кутии-shapped контейнери, които носят течно мастило, обикновено наблюдавани в долната част на патрона. За да използвате тонер касети, трябва да ги напълните с тонер прах вместо мастило.

also, можете да дадете на производителя на вашия принтер обаждане, за да потвърдите модела на вашия принтер. Те могат да ви дадат съвет относно HTP, който ще работи добре с вашия модел.

2. Цветът на дрехата

, когато говорим за цвета на дрехите, които искате да отпечатате, нещата стават от решаващо значение за известно време. Например, задайте си някои въпроси, преди да получите ясната хартия за трансфер, планирате ли да отпечатвате бяла тъкан? Или искате да отпечатате тъмни ризи. Тази информация е ключова, тъй като светлината

colored и тъмни изискват различни документи за трансфер.

- this е защо трябва да сте запалени, когато използвате ясна трансферна хартия върху лека дреха. Когато използвате ясна трансферна хартия върху лека дреха, тонерът ще разчита толкова много на белия фон, за да бъде видим, като по този начин ще произвежда точен цвят. Случаят обаче е различен на тъмен произход; Когато използвате ясна трансферна хартия върху тъмните дрехи, мастилото и тонерът стават полупрозрачни, като по този начин затрудняват виждането на отпечатъка. В този случай повечето тъмни дрехи са облицовани с бяла подложка или покритие отдолу, преди да се отпечатват, за да направят цветовете по -ярки и точни. От друга страна, трансферните документи за бели дрехи имат само ясен трансферен слой, който изобразява дизайна, който искате да отпечатате върху дрехата.

how, ако това е за първи път отпечатване на дрехи, не позволявайте на всички тези да ви объркват . Докато имате представа за детайлите за цветовете, работата ви ще работи гладко. Важното е да знаете как да разграничавате светлинните цветове и тъмните и да знаете правилната съответстваща хартия за всеки един от тях.-

3. Произведението, което отпечатвате

before купувате топлопреминаване, уверете се, че знаете за произведението на изкуството, с които ще се справите. Какви подробности търсите да постигнете с ясната трансферна хартия? Търсите ли да отпечатате подробни снимки или произведенията на изкуството, които работите върху Graphic

Based? Ако ще се справите с графиката, трябва да сте наясно, че векторните графики са линейни или форми

based дизайни, които можете също да създадете с помощта на Adobe Illustrator или Corel Draw. Те също са лесни за работа, тъй като са често срещани, докато използвате хартия за пренос на топлина.

-if, вие планирате да отпечатате векторна графика, това ще бъде печалба за вас! Векторната графика работи добре с всички документи за пренос на топлина, било то лазер, мастиленоструйно, леки или тъмни дрехи. Ако обаче искате да отпечатате снимки с подробна графика, ще се ограничите до конкретна, ясна трансферна хартия.-

with снимки, трябва да се придържате към мастиленост Разнообразие от цветове и ги карат да изглеждат реалистични с висока резолюция. Работи, когато използвате документи за трансфер на мастиленоструйни, докато отпечатвате тъмни цветове, въпреки че се предлага с малка злополука. Трансферната хартия за мастило за тъмни цветове е непрозрачен цвят с дебело бяло покритие. След като прехвърлите изображението на ризата, можете да почувствате дебелия слой.

\\ Нот от друга страна, използването на лазерна хартия е много трудно на снимки, тъй като стандартните лазерни принтери са проектирани да постигнат смели цветове. Ако използвате лазерен принтер на снимки, не забравяйте да използвате по -напреднал, за да използвате белия тонер. Лазерен принтер, който използва белия тонер, ще ви позволи да отпечатате различни цветове и да ви даде подробни снимки в отпечатъците си.

yuy винаги трябва да отпечатвате снимки с мастиленоструйна хартия за пренос, докато използвате бели или леки облекла, за да обобщим горното. Ако отпечатвате векторно изкуство, можете да видите всяка хартия за пренос на топлина.  -

предишен: Съвети за използв...

Следващия: Каква е разликата ...