Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd

Новини

Съвети за използване на ясната хартия за прехвърляне
Време за освобождаване: 2022-12-08 14:40:31  Хитове: 3

1. Сгъване на прозрачната хартия за прехвърляне

if, която искате да поставите или приложите дизайн на винил, този трик ще ви помогне да постигнете това лесно. Повечето хора правят това, като отлепват дизайна върху ясната хартия за трансфер и я поставят директно на t-sshirt, която искат да отпечатат. Въпреки това, можете да получите старо назад един ръб на подложката на хартията, за да сте сигурни, че е изложена само лепилната страна на дизайна.

doing Това ще гарантира, че ясната трансферна хартия ви дава точно позициониране на дизайна, тъй като свежда до минимум шансовете да се забие. Ако сте сигурни в позиционирането, което искате да постигнете, можете да приложите натиск върху ръба на открития дизайн. Можете да използвате желязо, тъй като обикновено свършвате работата. Ще забележите, че докато го натискате надолу, ясната трансферна хартия отлепва от подложката плавно, което прави процеса на приложение много лесен.

2. Пренасочване на лентата за прехвърляне-

you можете да ни кажете вашата лента за трансфер толкова пъти, колкото искате. Можете дори да използвате ясната си хартия за трансфер около четири пъти. И така, следващия път, когато извадите дизайн от вашата ясна трансферна хартия, не го изхвърляйте. Може да ви помогне в следващия проект.

3. Намаляване на лентата за прехвърляне при нанасяне върху извити повърхности

hen, използвайки прозрачна трансферна хартия върху повърхности като чаши или чаши, най -добре е, ако присвивате лентата за трансфер, за да направите работата си да изглежда чиста и проста по време на целия процес. Той също се прилага при приемане на дизайн от равна повърхност до извита повърхност. Ако не успеете да следвате процедурата, има голям шанс това да причини набръчкане на виниловия дизайн.

to избягвайте това, можете да използвате чифт ножици, за да прехвърлите през лентата за прехвърляне, докато избягвате да изрязвате винила За да се предотврати появата на гънки и въздушни мехурчета. Освен това, ако промъкнете през трансферната лента между винила, ще ви улесни да извиете дизайна на извитата повърхност.


предишен: Ясна хартия за тра...

Следващия: Фактори, които тря...